ai pholowww ♥

Sunday, 5 June 2011

Bali, Indonesia












konpom ade yang nak ngata aku kan...
asik cakap aku suke beno nak nunjuk gie melancong...
bior ah...
aku kan berlagak...
harusss la menunjuk2...
cissss..sungguh giler koser...
ni zaman tok adam nyah oii...
sambut aniberseri yang ke 5 taun lepas...
5/6/2010 kitaorng gie...
udah 5 tahun kawen baru gie Bali...
lamer gilos simpan duit ngko...
aku kan miskin lagi hina...
mne de duit juta2...
eh salah...tak baik ckp cm tu...
tuko2...aku kan org kayosss...
tu yang gie honeymoon gie Bali...
kayosss la sgt setakat gie Bali...
sekurang2nyer gie gak wei...
ngko hadooo?
pas ni nak gie honeymoon kat ne plak ek...
kena kompol duit dr skrg...
tapi kna tnggu aniberseri yang ke 10 taun la plak...
rasa mau gie Mekah plak pas ni...
amin...doakan aku yek..
huh...sgt sopan...
mama sape la ni wei??


lyndaus 

Friday, 1 April 2011

hepi besday mr hubby

sepries yang menjadi..hahaha
hepi 29th besday hubby...
taun ni le saja wat wat sepries untuk dak daus...
ye la ado duit lebih skit...
kalo idak tak koser aku nak ngabiskan duit untuk die...
naik aku beli baju ngan kasut aku...
keji tak...wakaka
tak kisah le..yg penting 1st time seprieskan dak daus...
kalo idak...harammm aku nak sepries2..
makan2 sudahhhhh..
tu pon aku je yg melantak...
die mne mkn banyak...hampesss...
ape2 pon I luv u hubby...








lyndaus 

Monday, 28 March 2011

adoyaiiiii

 baru aku perasan yang aku dah lame tak update blog...
malas giler ke ape??
bizie nokkk...
almaklum la..semenjak ado kerja2 sampingan yang berfaedah ni...
mcm2 aku buat...
smpai blog ni bersawang berhampeh ber dan ber dan ber ape2 ntah...
ni kol 5 pagi okeh...
aku tak leh tido lak...
so aku akan update blog secara marathon amacam??
korang baca la smpai muntah darah...
ado ko orang baca...
giler glamer le konon aku ni...aishhhh...



lyndaus 

Thursday, 24 March 2011

Hepi 2nd Besday Dalisya Rania

huwaaarrrgghhhhhhhh...lamo gile tak update critaa kat sini...
bizie siotttttt...ngalahkan Perdana Menteri...
wakakaka...
hari ni besday anak dara aku yang bongsu la...
sampai lupooo ngko...bizie la sgt kan...
taun ni no party...(mcm le setiap taun ado party)
poyo idak??
just wat makan2 kat taska jek...
order kek dari mokde...
free lagi aku dapat...
2 biji tu kek rania...
same cam mama die giler kose...
aku anto sebijik kek, goodies bag dalam 20 beg, belon2 dan tiup2 bagai...
abis glamer la tu smbut besday ngan bibik2...
hahahhaa
okla tu kan...kire sambut gak..daripada aku ni hah...
sian tau time kecik2 x prnah smbut besday smpai ke tuoooo ni...
tolong la wei wat seprise besday party untuk aku taun ni...
lalalalalalala...





lyndaus 

Thursday, 10 March 2011

from Labuan



terima kasih to kak zie sebab sudi bagi damia ngan rania hadiah dari labuan...
sebenarnya aku kenal kak zie dari zaman friendster sampai ler kat facebook...
tak sangka plak die kakak pada opismate aku...
hehehe...
kecik je dunia ni ropenyer...
ape2 pon terima kasih byak2 kak zie..


lyndaus 
♥♥ ini belog damia dan rania yang punyerr ♥♥